Otin syksyllä osaa JYV:iin eli JouluYllätysVaihtoon. Vaihtokaverini oli letkeän kuuloista murretta vääntävä Matami74 ja posti toi minulle häneltä aivan ihanan paketin! Olen kaiholla katsellut Matamin sivuilla noita ihania Jussi-kuosisia kudonnaisia ja nyt minulla on ihan ikiomat jussilapaset! Kokokin oli oikein sopiva.

328503.jpg

Paketista löytyi myös Kauhavan Kangas-aitan Pampulalankaa kaksi kerää. Tykkään kovasti värisävystä, mutta en tiedä vielä yhtään, mitä tästä langasta mahtaa syntyä. Täytyy oikein ottaa puikot käteen ja tehdä koepala, sillä lanka on niin erikoista, etten osaa edes kuvitella, minkä näköistä jälkeä siitä tulee. Emme Matamin kanssa paljon ehtineet viestejä ennen joulua vaihtaa, mutta silti paketin sisältö osui tosi hyvin nappiin - minähän en ole mikään kärsivällinen nyprääjä, joten kaikenlaiset efektilangat ym. joilla saa nopeasti ilman laskemista ja ähräämistä valmista, ovat minun juttuni!

Lisäksi paketissa oli lisäkiusauksia eli Kangas-aitan uusin kuvasto... Melkein jo sorruin nettiostoksille, mutta viimehetkellä onnistuin välttämään tilauksen lähettämisen, sillä meikäläisellä on TÄMÄ:

328489.jpg

Älkää edes kysykö mikä, ei tiennyt terveydenhoitajakaan, joka käden pakettiin laittoi. Käsi kipuilee ja siinä on kivikova patti ranteen vasemmassa syrjässä. Terveydenhoitajan mielestä patti on luuta, mutta ei osannut sanoa onko joku ranteen pienistä luista murtunut vai onko siinä joku ihmeellinen luupiikki. Lääkäriajan sain parin viikon päähän, ottavat päivystykseen, jos alkaa särkeä enemmän, mutta sidottuna käsi ei juurikaan enää satu, jomottaa vain vähän.

Mutta käsitöiden teko on siis pannassa vähän aikaa. :(